THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Friday, November 18, 2011

Mostly Figures: Baby, Kamu Sangat Comel


Assalamualaikum.....

Sesungguhnya, aku suka tengok baby.
Baby tuh kan,
Walau hitam, gelap, albino ke apa kan.
Kalau dah baby.
Dia comeh tau tak!

Rasa nak gigit-gigit jer kaki bambam.
Pipi bak pau tuh.

So, nak menolak serta menafikan kecomelan, kekuitan si cilik nih (cik Nurul Haziqah Hayazid). 
Memang tak lah kan.
Oleh itu, sebagai bukti bahawa cik ziqa ni memang superb model international, maka 'try' tengok gambar-gambar di bawah ini.
Geram lah.
Rindu pon ada.






--------------------------------------------beshnyer!!---------------------------------------

Kan?
Daripada lahir bam-bam.
Pastu kecut jap.
Patu bam-bam balik macam tomato.
Pastu tak geti nak kurus dah paunya pipi tuh. 




Tak kira gi jalan Mall.
Bawak gih teman ke bengkel kereta.
Gih taman ker...
Dia tetap akan boleh tersenyum manis dan menampakkan batang giginya yang tak seberaper tuh. 
Tergoda. Tergoda I!

*Semoga cik ziqa tatap tersenyum dan comel selalu.
Sweet time with you, babe!